Even voorstellen, verloskundige Shanta Muskens!

Shanta zal ons van half februari tot half maart 2024 versterken ivm de welverdiende vakantie van Dirkje en Ellis welke nog heerlijk geniet van haar mooie reis!

Shanta komt oorspronkelijk uit regio Nijmegen en werkt hier ook als verloskundige, zij is dus bekend in deze regio. Je kunt haar tegenkomen op het spreekuur of in de oproepbaarheids dienst.

Welkom Shanta!

    WAARDERINGEN

    Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

    Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

    Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!