Verloskundige Druten

Wij zijn verloskundigen die begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig.

ONS TEAM

Wij zijn een hecht team waarbij kwalitatief hoogstaande zorg in combinatie met tijd en aandacht voor jullie bovenaan staan. Ons team bestaat uit 4 verloskundigen en 1 praktijkassistente.
Altijd een vertrouwd gezicht, dat is wel zo fijn.

ADELIND VAN DEN BOUWHUIJSEN
ADELIND VAN DEN BOUWHUIJSENVerloskundige, Echoscopiste
Versiekundige | Lactatiekundige
ELLA VAN DEN BERG
ELLA VAN DEN BERGVerloskundige
Vaste waarneemster
ELLIS VAN DER VEN
ELLIS VAN DER VENVerloskundige
SILVIA VAN KEMPEN
SILVIA VAN KEMPENPraktijkassistente
PAULIEN VERHOEVEN
PAULIEN VERHOEVENVerloskundige, Echoscopiste
Plaatst spiralen

Verloskundigen

Sinds 2003 werken we samen als collega-verloskundigen. Vanaf het eerste contact hadden we een klik; zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. In ons werk kunnen wij elkaar inspireren, motiveren en scherp houden. We houden van improviseren en creatief denken. Wij zijn verloskundigen die begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig. De vraag van jullie is leidend voor de begeleiding welke wij bieden. We sluiten aan bij jullie wensen en behoeften. We houden van het geven van voorlichting en ervaren veel werkplezier als we jullie daarmee de regie in eigen hand kunnen geven. Het met vertrouwen de bevalling tegemoet kunnen treden, is voor ons de kroon op ons werk. Het geven van optimale begeleiding zorgt voor een optimale bevalling!

Hebben jullie ideeën hoe we onze zorg nog meer kunnen verbeteren: laat het ons weten!

Coöperatieve Verloskundigen Nijmegen

Als verloskundige praktijk zijn wij aangesloten bij de Coöperatieve Verloskundigen Nijmegen e.o. Samen met onze partner praktijken hebben wij het Verloskundig Centrum Nijmegen e.o., VCN. Hier bieden wij onderzoeken aan die kwalitatief verhogend werken als deze op grotere schaal worden aangeboden. In het VCN bieden wij screeningsonderzoek aan, NIPT, screeningsecho, echo`s op eigen verzoek, gynaecologische echo`s, het draaien van kinderen in stuitligging en het plaatsen van spiralen.

WAARDERINGEN

Zeer goede en adequate verloskundigen waarbij je je erg welkom voelt. Ook wanneer er 10 jaar tussen een zwangerschap zit kennen ze je nog! Ik vind dat erg prettig.

Vriendelijke medewerkers die echt naar je luisteren en je op je gemak laten voelen. Je duidelijk alles vertellen en als je vragen hebt een duidelijk antwoord geven.

Elke verloskundige luistert goed naar je. De afspraken zijn altijd goed gepland, waardoor je niet lang hoeft te wachten.

Ik ben 3 keer zwanger geweest en alle drie de keer begeleid door verloskundige praktijk druten en west maas en waal en ik heb deze tijd als zeer prettig ervaren. Alle drie de zwangerschappen. Er werd goed geluisterd en advies gegeven.

0
Bevallingen
0
Zwangeren begeleid
0
Jaar Ervaring
0
Beschuitjes gegeten