Denk je na over het plaatsen van een spiraaltje?

Wist je dat Verloskundige praktijk Druten al jaren gespecialiseerd is in het voorschrijven van anticonceptie en het plaatsen van spiraaltjes?

Ben je net bevallen en wil je niet snel weer opnieuw zwanger worden of wil je zwanger worden en het spiraal laten verwijderen? Heb je geen kinderwens (meer) of wil je juist vragen stellen over anticonceptie? Voor alles met betrekking tot spiraaltjes en anticonceptie kun je bij ons terecht. Alle vrouwen, van jong tot oud, of je wel of geen cliënte bij ons bent geweest in de praktijk, studeert of in de overgang bent, jullie zijn allemaal van harte welkom bij ons!

Wij plaatsen verschillende soorten spiralen. Het plaatsen van een spiraal door de verloskundige wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar (vraag dit na bij je zorgverzekeraar).

Je mag telefonisch een afspraak in plannen bij onze assistente Silvia. Zij kan dan ook meteen regelen dat het recept voor de spiraal naar je opgestuurd wordt.

Meer informatie over het plaatsen van een spiraaltje? Neem eens een kijkje op: www.spiraalplaatsen.nl.

WAARDERINGEN

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!

Maak gelijk een afspraak

Wil je eerst overleggen of een spiraaltje iets voor je is?