Verloskundige Druten en West Maas & Waal

Verloskundige in Horssen

Ben je woonachtig in Horssen? Ook hier werkt het team van Verloskundige Praktijk Druten en West Maas & Waal om jullie te begeleiden bij de zwangerschap en geboorte. Ons team bestaat uit vier verloskundigen en 1 praktijkassistente met jarenlange ervaring. Je zult daarom altijd een bekend gezicht zien binnen onze verloskundige praktijk. Wel zo fijn! Woon je in Horssen of omgeving en zoek je een verloskundige? Neem dan contact met ons op. Wil je eerst enkele vragen stellen? Dat kan uiteraard ook, bel ons dan op 0487-517800. We staan je graag te woord!

ADELIND VAN DEN BOUWHUIJSEN
ADELIND VAN DEN BOUWHUIJSENVerloskundige, Echoscopiste
Versiekundige | Lactatiekundige
Plaatst Spiralen en Implanons
ELLA VAN DEN BERG
ELLA VAN DEN BERGVerloskundige, Echoscopiste
ELLIS VAN DER VEN
ELLIS VAN DER VENVerloskundige, Echoscopiste
SILVIA VAN KEMPEN
SILVIA VAN KEMPENPraktijkassistente
PAULIEN VERHOEVEN
PAULIEN VERHOEVENVerloskundige, Echoscopiste
Plaatst spiralen
DIRKJE GISBERS
DIRKJE GISBERSVaste waarneemster

Verloskundigen Praktijk

Sinds 2003 werken we samen als collega-verloskundigen. Vanaf het eerste contact hadden we een klik; zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. In ons werk kunnen wij elkaar inspireren, motiveren en scherp houden. We houden van improviseren en creatief denken. Wij zijn verloskundigen die begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig. Jullie vraag is leidend voor de begeleiding die wij bieden. We sluiten graag aan bij jullie wensen en behoeften. Ook geven wij voorlichting en ervaren veel werkplezier als we jullie daarmee de regie in eigen hand kunnen geven. Het met vertrouwen de bevalling tegemoet kunnen treden, is voor ons de kroon op ons werk! Het geven van optimale begeleiding zorgt voor een optimale bevalling!

We zijn als Verloskundige Praktijk ook werkzaam in Horssen. Maar je vind ons bijvoorbeeld ook in Alphen, Altforst, Appeltern, Boven Leeuwen, Beneden Leeuwen, Wamel, Dreumel, Afferden, Maasbommel, Puiflijk, Deest en omgeving.

WAARDERINGEN

Zeer goede en adequate verloskundigen waarbij je je erg welkom voelt. Ook wanneer er 10 jaar tussen een zwangerschap zit kennen ze je nog! Ik vind dat erg prettig.

Vriendelijke medewerkers die echt naar je luisteren en je op je gemak laten voelen. Je duidelijk alles vertellen en als je vragen hebt een duidelijk antwoord geven.

Elke verloskundige luistert goed naar je. De afspraken zijn altijd goed gepland, waardoor je niet lang hoeft te wachten.

Ik ben 3 keer zwanger geweest en alle drie de keer begeleid door verloskundige praktijk druten en west maas en waal en ik heb deze tijd als zeer prettig ervaren. Alle drie de zwangerschappen. Er werd goed geluisterd en advies gegeven.