Plaatsen spiraal

Wij zijn al jaren gespecialiseerd om anticonceptie voor te schrijven en het spiraaltje te plaatsen. Ben je net bevallen en wil je niet snel weer opnieuw zwanger worden of wil je zwanger worden en het spiraal laten verwijderen? Heb je geen kinderwens (meer) of wil je juist vragen stellen over anticonceptie? Voor alles met betrekking tot spiraaltjes en anticonceptie kun je bij ons terecht. Alle vrouwen, van jong tot oud, of je wel of geen cliënte bij ons bent geweest in de praktijk, studeert of in de overgang bent, jullie zijn allemaal van harte welkom bij ons!

Wij plaatsen verschillende soorten spiralen. Het plaatsen van een spiraal door de verloskundige wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar (vraag dit na bij je zorgverzekeraar). De afspraak duurt ongeveer 30 minuten. Voor de plaatsing van het spiraal maken we een echo, hierna wordt het spiraal geplaatst. Dit kan gevoelig zijn en duurt een paar minuten. Neem een uur voor het plaatsen 2 paracetamol of 1 ibuprofen. Direct na de plaatsing maken wij een controle echo.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met ons opnemen!

Je kan telefonisch een afspraak in plannen met onze assistente Silvia, zij kan dan ook meteen regelen dat het recept voor de spiraal naar je opgestuurd wordt.

Wil je meer lezen over het plaatsen van een spiraaltje? Neem eens een kijkje op: www.spiraalplaatsen.nl.

  HANDIGE LINKS

 TIJDEN AFSPRAAK MAKEN

Maan-, dins-, woens- en donderdag 8:30 – 13:30
Bij spoed 24/7

0487-517800

Maak een afspraak

Of ga gelijk naar het aanmeldformulier, klik op de button hiernaast.