Project Description

Begeleiding bij zwangerschap

In onze zorg tijdens de zwangerschap staan jij en jouw partner centraal. Wij proberen jullie zo goed mogelijk voorlichting te geven over de mogelijkheden. Samen maken we keuzes die bij jullie passen. Wij houden hierbij uiteraard de gezondheid van moeder en kind nauwlettend in de gaten. Binnen onze praktijk is de zorg zo georganiseerd dat er voldoende tijd en aandacht is voor jou, jouw partner en eventuele kinderen, dat is wat wij belangrijk vinden in onze begeleiding.

Zwapp

Als verloskundige praktijk hebben wij ook een eigen app! Deze is ontwikkeld in samenwerking met onze ketenpartners, zoals de ziekenhuizen, kraamzorg en GGD.
Met deze app op je telefoon heb je altijd op het juiste moment in je zwangerschap deskundige informatie en adviezen passend bij jouw situatie.

  HANDIGE LINKS

 TIJDEN AFSPRAAK MAKEN

Maan-, dins-, woens- en donderdag 8:30 – 13:30
Bij spoed 24/7

0487-517800

WAARDERINGEN

Ik ben er met alle 3 mijn zwangerschappen geweest, ze zijn zo lief, behulpzaam, zorgzaam, duidelijk maar correct, ik kijk mede door hun terug op fijne zwangerschappen en bevallingen. Ook de nazorg was echt ontzettend fijn.

Tijdens drie zwangerschappen goede begeleiding gehad bij deze verloskundigenpraktijk. Drie keer thuis bevallen met zeer adequate begeleiding. Betrokken en kundige verloskundigen.

Leuke zorgzame dames. Het gevoel gehad dat je begrepen word. Geen vraag is te gek. Tijdens mijn bevalling is er goed actie onder nomen en voelde me gesteund.

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Maak een afspraak

Of ga gelijk naar het aanmeldformulier, klik op de button hiernaast.

NAAR AANMELDFORMULIER