Begeleiding bij zwangerschap

In onze zorg tijdens de zwangerschap staan jij en jouw partner centraal. Wij proberen jullie zo goed mogelijk voorlichting te geven over de mogelijkheden. Samen maken we keuzes die bij jullie passen. Wij houden hierbij uiteraard de gezondheid van moeder en kind nauwlettend in de gaten. Binnen onze praktijk is de zorg zo georganiseerd dat er voldoende tijd en aandacht is voor jou, jouw partner en eventuele kinderen, dat is wat wij belangrijk vinden in onze begeleiding.

Prenatale screening

Je kunt je laten onderzoeken of het kindje in jouw buik een aandoening heeft of een lichamelijke afwijking. We noemen dit prenatale screening.

Er zijn twee soorten screening:

1. Onderzoek naar downsyndroom, edwardssyndroom en patausyndroom: de NIPT (niet-invasieve prenatale test).
2. Onderzoek naar lichamelijke afwijkingen: de 13 wekenecho en de 20 wekenecho.

Onderzoeken tijdens je zwangerschap. Je beslist zelf of je deze onderzoeken wilt laten doen.

Graag informeren wij je over de mogelijkheden van prenatale screening. Heb je tijdens jouw eerste bezoek aangegeven dat je meer wilt weten over prenatale screening? Dan krijg je hier een uitgebreid gesprek over (counseling).

Kijk voor meer informatie, folders en animatievideo’s op www.pns.nl, de website over pre- en neonatale (na de geboorte ) screeningen.

  • Boek: De grote geboortegids van Mariel Croon en Joris van der Post

  HANDIGE LINKS

 TIJDEN AFSPRAAK MAKEN

Maan-, dins-, woens- en donderdag 8:30 – 13:30
Bij spoed 24/7

0487-517800

WAARDERINGEN

Ik ben er met alle 3 mijn zwangerschappen geweest, ze zijn zo lief, behulpzaam, zorgzaam, duidelijk maar correct, ik kijk mede door hun terug op fijne zwangerschappen en bevallingen. Ook de nazorg was echt ontzettend fijn.

Tijdens drie zwangerschappen goede begeleiding gehad bij deze verloskundigenpraktijk. Drie keer thuis bevallen met zeer adequate begeleiding. Betrokken en kundige verloskundigen.

Leuke zorgzame dames. Het gevoel gehad dat je begrepen word. Geen vraag is te gek. Tijdens mijn bevalling is er goed actie onder nomen en voelde me gesteund.

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Maak een afspraak

Of ga gelijk naar het aanmeldformulier, klik op de button hiernaast.