Begeleiding bij je bevalling

Tijdens de zwangerschap ga je steeds meer toeleven naar de naderende bevalling. Met onze begeleiding in de zwangerschap hopen we jou zo te begeleiden dat je met vertrouwen in je lichaam en in je kindje de bevalling tegemoet ziet. Tijdens de bevalling willen wij je begeleiden op een manier die jij prettig vindt. We hebben daar tijdens de zwangerschap dan al over gesproken. We bespreken ook of je een ‘Geboorteplan’ wilt maken. We zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Binnen onze praktijk bieden we op verzoek continue begeleiding aan.

Als je een goede zwangerschap doormaakt en dus optimaal aan de bevalling begint, mag je kiezen waar je wilt bevallen: thuis of poliklinisch. Beide mogelijkheden zijn even veilig.

 HANDIGE LINKS

 TIJDEN AFSPRAAK MAKEN

Maan-, dins-, woens- en donderdag 8:30 – 13:30
Bij spoed 24/7

0487-517800

WAARDERINGEN

Een oprechte benadering met uitstekende deskundigheid. Van begin tot in de kraamtijd prettig begeleid.

Tijdens drie zwangerschappen goede begeleiding gehad bij deze verloskundigenpraktijk. Drie keer thuis bevallen met zeer adequate begeleiding. Betrokken en kundige verloskundigen.

Een heel fijne zwangerschap & bevallings begeleiding gehad! Top team!

Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!

Maak een afspraak

Of ga gelijk naar het aanmeldformulier, klik op de button hiernaast.