Ons team in 2024

Ons team bestaat aankomend jaar uit 5 verloskundigen. Voor velen is Dirkje inmiddels geen onbekend gezicht meer. Dirkje is vanaf juli 2023 al werkzaam binnen de praktijk en zal ons de aankomende maanden blijven versterken!
Ellis is er vanaf januari t/m april even tussenuit om te gaan reizen, Dirkje neemt in deze periode haar werkzaamheden over. Ook de daaropvolgende zomerperiode blijft Dirkje onderdeel van ons team.

Afgelopen week zijn wij heerlijk uit eten geweest samen voorafgaand aan de feestdagen, alleen Silvia kon er helaas niet bij zijn dit keer. Wij als team van Verloskundige Praktijk Druten en West Maas & Waal wensen iedereen een hele fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2024!

WAARDERINGEN

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!

Maak gelijk een afspraak

Eerst nog een vraag stellen? Bel of mail ons!