Kerst 2023 zullen we niet snel vergeten!

De afgelopen kerstdagen zijn er maar liefst 5 kerst kinderen geboren! Zo druk tijdens de kerst was al weer een aantal jaartjes geleden! Gelukkig hebben we mede door onze lieve collega’s uit Wijchen er voor kunnen zorgen dat iedereen de fijne zorg waar wij voor staan heeft kunnen krijgen. De wereld is weer 5 prachtige kinderen rijker! En de mama’s en papa’s genieten van hun welverdiende kraamtijd! We zijn benieuwd wat de jaarwisseling gaat brengen!

WAARDERINGEN

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!

Maak gelijk een afspraak

Wil je toch overleggen wat je beter wel en niet kunt eten?