COVID-19 Vaccinatie

Eind april 2021 heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten gebracht dat alle zwangere vrouwen zich kunnen laten vaccineren met de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna. Het kan zijn dat je hier vragen over hebt.
De onderstaande link geeft je informatie die je kan helpen een keuze te maken over vaccineren tegen Covid-19 in de zwangerschap.

Ga naar Keuzehulp vaccineren

WAARDERINGEN

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!

Maak gelijk een afspraak

Wil je eerst overleggen of een spiraaltje iets voor je is?