Bevalbad huren kan vanaf nu bij ons!

Wist je dat je een bevalbad bij ons kan huren? Indien je graag thuis in bad wil bevallen is dit een optie voor jou! Hoe werkt het?

  • Geef tijdens een van je zwangerschapscontroles aan dat je gebruik wil maken van het bevalbad. Wij noteren dit zodat we hier rekening mee kunnen houden en het bad mee nemen op het moment dat je gaat bevallen.
  • Wij berekenen een huurprijs van € 15,-. Je ontvangt na gebruik van het bevalbad een factuur van ons via mail.
  • Er hoort een set bij die i.v.m. de hygiëne niet te verhuren is. Deze set dien je zelf te bestellen (t.w.v. € 88,-) via deze link.

Fijn om te weten is, dat als je de disposable-set toch niet gebruikt, je deze kunt retourneren en je geld terugkrijgt (als de set nog in originele verpakking zit en niet open is geweest). Ook deze informatie zie je in bovenstaande link.

Mocht je poliklinisch willen bevallen dan hebben alle ziekenhuizen waar wij mee samen werken (Ziekenhuis Rivierenland Tiel, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen en Radboud UMC Nijmegen) mogelijkheid voor het bevallen in bad. Je hoeft hier vooraf geen bad voor te huren of set voor aan te schaffen.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Meer weten over bevallen in bad?

Neem een kijkje op de website van Bevallingsbaden voor meer informatie!

WAARDERINGEN

Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!

Maak gelijk een afspraak

Wil je toch overleggen wat je beter wel en niet kunt eten?