Vanaf 3 april, 13 en 20 weken echo in Druten!

Mooi nieuws! Per 3 april 2024 is het mogelijk om, indien gewenst, de 13 en 20 weken echo uit te laten voeren op onze praktijk. We zijn erg blij met deze ontwikkeling! Het laten uitvoeren van de 13 en 20 weken echo is een keuze. Wil je meer informatie over de 13 en 20 weken echo echo? Kijk op www.pns.nl. Ook informeert de verloskundige je hierover tijdens jouw eerste afspraak.

    WAARDERINGEN

    Zij geven duidelijke info en vragen stellen kun je dag en nacht. Wat ik ook fijn vond is dat je met iedereen n afspraak hebt gehad, zodat je bij de uiteindelijke bevalling niet ineens n vreemde aan je bed hebt staan. De klik was er wel met iedereen.

    Vriendelijk personeel en voelde me erg gehoord in mijn twijfels wat betreft mijn zwangerschap. Ook toen de zwangerschap zich omzette in een miskraam is de nazorg erg prettig verlopen. De lijn met de verloskundige is erg kort en er werd heel erg meegedacht.

    Zeer deskundig team en zeer aardig en sociaal in omgang. Na de vroeggeboorte van mijn kindje ook tijdens de ziekenhuisperiode zeer betrokken hoe t met ons ging en zijn de verloskundigen allemaal even thuis geweest om erover te praten en voor controles van mijzelf. Een top team!