Geboortehuis

Poliklinisch bevallen in het geboortehuis NEO
Op het terrein van het CWZ is het SPOEDPLEIN gebouwd. Op de eerste etage van het spoedplein vindt u het geboortehuis "NEO".
De bevallingen  in "NEO" vinden plaats in de huiselijke sfeer van een kraamsuite. Net als bij de thuisbevalling staan goede begeleiding, optimale kwaliteit van zorg en een afgestemde samenwerking met gynaecologen centraal. En als het medisch gezien nodig is, zijn alle ziekenhuisvoorzieningen in het naastgelegen ziekenhuis beschikbaar.  

Op de website www.geboortehuisneo.nl vindt u alle informatie over bevallen in Geboortehuis NEO
Wilt u meer informatie over de route naar NEO en/of een sfeerindruk krijgen van ons nieuwe geboortehuis, kijk dan naar het volgende filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=

Bent u benieuwd naar de gang van zaken rond zwangerschap en bevallen in het CWZ? Dan zijn u en uw partner (en eventueel andere belangstellenden) van harte welkom op de zaterdagmarkt voor zwangeren. Vijf maal per jaar wordt deze markt georganiseerd. De markt komt in plaats van de maandelijks informatieavond. De data voor 2015 zijn : 17 jannuari-18 april- 27 juni- 12 september en 21 november. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u binnenlopen. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden. Loopt u bij binnenkomst eerst naar meldpunt 1 B. Er worden presentaties gehouden over bevallen in het CWZ en het Geboortehuis NEO. Eén van de gynaecologen of een klinisch verloskundige geeft een presentatie over de medische kant van zwangerschap en bevallen. Een andere presentatie gaat, onder andere, over de poliklinische bevalling en een verpleegkundige belicht de gang van zaken tijdens de opname op de afdeling en het verblijf in de kraamsuites. Daarnaast zijn er rondleidingen waarbij u een kijkje kunt nemen in een kraamsuite, de couveusesuites en het Geboortehuis Neo. 

Meer informatie vind u via:  www.facebook.com/zaterdagmarktvoorzwangerencwz of             via www.cwz.nl/zaterdagmarktvoorzwangeren.


Data:

  • 10 mei 2014
  • 28 juni 2014
  • 6 september 2014
  • 8 november 2014

Locatie: Auditorium en Binnenhof CWZ.
Aanmelden :niet nodig